Jeg kan varmt anbefale kontorfællesskabet på Gammel Mønt. Jeg har skrevet begge mine bøger på Gammel Mønt. Her er liv og sjæl og inspirerende mennesker. Kuno er meget hjælpsom og skaber et godt kontormiljø.

Camilla Kring, PhD, Managing Director
Super Navigators ApS


http://www.supernavigators.dk/

5 stjerner_smallpngDet var en af de vigtigste beslutninger for min selvstændige karriere, at flytte i kontorfællesskab. Og selvom der er nok af muligheder, der ude på markedet, så tog det mig alligevel en hel del tid at finde et kontor der virkelig talte til mig, et sted hvor jeg kunne føle mig hjemme (i arbejdsforstand), et sted med sjæl.

Det var præcis det jeg fandt, da jeg først besøgte kontoret, og det er kun blevet styrket dag for dag siden. Stedet har sjæl og den ligger ikke kun i de skrå gulve, de gamle egetræsbjælker eller de solide mursten. Den ligger i lige så høj grad i de fantastiske mennesker, kollegaer, der er med til at give inspiration og gejst i min hverdag.

 
Nicolai Elberling,
http://kunsten-at-mestre.dk

5 stjerner_smallpng


 

 

Som selvstændig har jeg brug for en god kontorplads væk fra hjemmet, så arbejde og fritid ikke glider ud ét. Hos Kontorpladser.dk på Gl. Mønt har jeg fundet det jeg søger, og så er jeg er oven i købet blevet del af et dynamisk og sjovt fællesskab med en skøn flok mennesker i gang med hvert deres projekt.

Thomas Lange,

Lange Analyser ApS
http://www.langeanalyser.dk/

5 stjerner_smallpng


Jeg har fundet mig godt til rette i miljøet på Købmagergade og nyder det fantastiske og kreative arbejdsmiljø vi har her. På trods af at vi består af mange forskellige mindre firmaer formår vi at inspirere og spare med hinanden. Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag og føler de andre på kontoret er slags kolleger, hvilket kun gør dagen endnu sjovere som selvstændig erhvervsdrivende.

Nina Hall / BizzBuzz
http://www.bizzbuzz.dk/

5 stjerner_smallpngJeg kan uden tvivl anbefale kontorfællesskabet til andre. Det er en fornøjelse at være på kontoret - i et inspirerende og kreativt miljø med en hyggelig atmosfære. Her er gode mødefaciliteter, styr på tingene og sparring med de andre på kontoret. Et kontorfællesskab der bidrager til arbejdsglæde og effektivitet.


Louise Stokholm, Stokholm Kommunikation

http://stokholm-kommunikation.dk/
 

5 stjerner_smallpng


 

Som iværksætter har det været vigtigt for mig at at have et sted at tage hen, som gør at jeg føler "nu er jeg på arbejde", og omvendt kunne tage hjem derfra og føle sig frigjort fra det arbejde.

 
Det er en vigtig mentalt balance som de fleste iværksættere lærer at værdsætte når de har fundet den.
Men lange bindinger og meget høje omkostinger (for en nystartet virksomhed), gjorde at jeg var langtid om at opnå denne balance, indtil jeg faldt over
kontorpladser.dkEn økonomisk god løsning uden årelange bindinger til dem som lige vil se hvordan det føles at have en arbejdsplads uden for hjemmet.
 
Michael Mardahl, Systemkonsulent og iværksætter

ITAKAPS
www.itak.dk 
5 stjerner_smallpng

 

Her er en god og hyggelig atmosfære, en uformel omgangstone og samtidig respekt for, at man er her for at få noget fra hånden. Jeg får på en fin måde dækket mit behov for kollegaer og sociale relationer, mødelokale og andre fælles faciliteter med arbejdsro og effektivitet. Og driften kører. Problemer håndteres hurtigt og godt.

Michael Moos-Bjerre
www.moos-bjerre.dk

5 stjerner_smallpng


Jeg blev solgt med det samme, da jeg så lokalerne første gang, de var skabt til kreativitet. Det helt store plus er "kollegaerne", vi bruger og inspirerer hinanden rigtig meget. Kontoret fungerer rigtig godt, der er rent og pænt, super gode mødefaciliteter, der er check på tingene.

Peter Maniell, salg og web

Pankas A/S
www.pankas.dk
5 stjerner_smallpng